Voorjaar 2018 Israël

D.V. 28 mei 2018 t/m 3 juni 2018 en 28 mei 2018 t/m 5 juni 2018 hopen we onze eerste reis te maken we naar Israël, het Beloofde Land. Er wordt een 6-daagse reis en een 9-daagse reis georganiseerd. We gaan naar alle belangrijke plaatsen uit de bijbel, waaronder; Nazareth, het Meer van Galillea, de Berg der Zaligsprekingen, de Jordaan, Jeruzalem, de Klaagmuur, de Olijfberg, de Dode Zee en Massada.

Op diverse bijzondere plekken zullen we met elkaar, a capella, zingen. Beide reizen komen samen in Jeruzalem om met elkaar een concert te geven in een kerk.

Tijdens de concerten in Nederland zamelen we geld in voor het Jemina-tehuis in Bethlehem. Een tehuis waar Arabische kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking worden opgevangen. Dit geld gaan we tijdens onze reis aan hen aanbieden.

Kortom; het belooft een  mooie en bijzondere zangreis te worden.

Luxe, compleet verzorgde reis

Er zijn 2 reizen te boeken. U kunt kiezen voor een 6-daagse- of voor een 9-daagse reis. Het eerste deel van de 9-daagse reis, zal gelijk opgaan met de 6-daagse reis. Nadat de 6-daagse reis weer terug is gegaan naar Nederland, zal de 9-daagse reis verder gaan.

Kosten:

6-daagse reis: 28 mei 2018 t/m 3 juni 2018   € 950,- p.p.

9-daagse reis: 28 mei 2018 t/m 5 juni 2018   € 1250,- p.p.

*prijswijzigingen voorbehouden

Inbegrepen:

Ontbijt/diners,

Zondag volpension,

Zangmomenten met musici

Excursies

Directe vlucht Amsterdam-Tel Aviv

Petje en Landkaart

Programma in pocketformaat

Wilt u niet meezingen in het koor? Ook dan kunt u mee met deze prachtige zangreis.

Gaat u met ons mee? Meldt u dan snel aan en klik hier!